Extra artikelen voor een geslaagd kinderfeest - Hookie Pookie Party

Mijn Winkelwagen
Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Extra artikelen voor een geslaagd kinderfeest

Piñata €25,00 per stuk

Een piñata is een felgekleurde figuur van papier-maché en komt van oorsprong uit Mexico en wordt daar gebruikt met kinderverjaardagen. Deze piñata's maken je feest extra speciaal! Er zijn 2 manieren om de piñata's te gebruiken. Hang de piñata op waarna de feestgangers er geblinddoekt tegenaan mogen slaan met een piñata stok. Wanneer de piñata breekt, valt er een stortvloed van snoepjes, confetti over de gasten heen. De andere mogelijkheid is het gebruik van pull strings. Deze piñata's zijn allen ook voorzien van pull strings. Dit zijn touwtjes die aan de onderkant van de piñata vastzitten. Als aan het juiste touwtje getrokken wordt, opent een luikje waardoor de inhoud van de piñata naar beneden valt.

Er is keuze uit de volgende figuren:

Piñata bloem, Piñata cars, Piñata Dora ster, Piñata hond, Piñata locomotief, Piñata zon

Piñata stok & blinddoek €5,00 per set

Extra te verkrijgen bij de piñata is de Piñata stok. Deze is te gebruiken om de piñata mee stuk te slaan, zodat alle confetti en snoepjes eruit komen. Om het nog leuker te maken kun je het ook geblinddoekt doen!

Bestel nu online!

Uitnodingskaartjes €0,50 per stuk

Om in het thema te blijven, zijn er ook uitnodigingskaarten + envelop te verkrijgen. Deze kunnen na betaling worden opgehaald of tegen vergoeding per post worden verstuurd.

Traktatiezakjes €2,00 per stuk


Een traktatiezakje om mee naar huis te nemen met snoepjes en een klein cadeautje.

Vampier gebitje €1,00 per stuk

Voor bij het griezelthema zijn er ook vampier gebitjes verkrijgbaar.

Grabbelton €1,50 per kind

Een grabbelton met een kleinigheidje voor elk kind. De grabbelton dient na afloop weer terug gebracht te worden.

Rookmachine te huur voor €12,50

Om de feestruimte helemaal in de juiste sfeer te brengen, is deze mini rook-machine te huur. Dit apparaat is geschikt voor wat kleinere feestruimtes en huiskamers. Door de afstandsbediening met 3 meter snoer is het ook makkelijk in gebruik. De machine wordt vol afgeleverd met speciale nevelvloeistof.

De borg voor het huren van de rookmachine is €25, wat u weer terug krijgt na (onbeschadigde) inlevering. Eventuele schade wordt met de borg verrekend.

Popcorn maker te huur voor €12,50

Wat is er nou leuker dan zelf popcorn te maken op je feestje. Met deze popcornmachine maak je van een handvol pofmaïs een grote schaal popcorn in minder dan 3 minuten. En het is nog leuk om te zien ook, dus ideaal voor een kinderfeestje! Wil je zoete of zoute popcorn, dan kun je na het poffen poedersuiker of zout erover heen strooien. De Popcorn maker is in de speciale "oranje" debitel uitvoering (dus een andere kleur dan op de foto staat). De schaal hoort er ook niet bij. De borg voor het huren van de popcornmaker is €25, wat u weer terug krijgt na (onbeschadigde) inlevering. Eventuele schade wordt met de borg verrekend.

Bestel nu online!

Bezorging

Als ophalen een probleem is, dan kunnen we de kist ook bezorgen en halen. In Zoetermeer en Benthuizen rekenen we hiervoor €10. Daar buiten brengen we €10 + €0,40 per kilometer in rekening (excl. eventuele parkeerkosten).

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu